SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Stimați colegi,

Spațiul Francofon de Pneumologie (l’Espace Francophone de Pneumologie -EFP) în strânsă colaborare cu Quebec implementeaza începând cu anul 2012 proiectul FER, al cărui scop este producerea unui registru internațional pulmonar. FER este un acronim pentru Formare, Educație și Cercetare, obiectivul fiind acela de a face ceva împreună pentru sănătatea a pacienților.

În strânsă colaborare cu Dr. Zouhaier Souissi, pneumolog tunisian și Dr. Yves Tremblay Director al Rețelei de Sănătate respiratorii din Quebec (Réseau en santé respiratoire du Québec - RSRQ), a fost dezvoltată o fișă individuală care va permite, după centralizarea datelor completate de medicii pneumologi, crearea unui registru internațional cu diferite abilități disponibile în cadrul EFP. Modul de completare a fișei este simplu și rapid.

Vă mulțumim pentru colaborare, fiindu-vă recunoscatori pentru disponibilitatea de a lua câteva minute din timpul dumneavoastră pentru a completa chestionarul.

Vă rugăm să găsiți atașat un slideshow explicativ cu modul de completare a fișei individuale, pregătit de dr. Souissi Zouhair.

Pentru completarea fișei individuale și accesarea bazei de date de resurse umane a EFP, vă rugăm să accesați pagina de internet http://efpneumo.org/.

Vă mulțumim pentru acceptul dumneavoastră de a completa această bază de date, un instrument de prim plan pentru cooperarea noastră internațională în francofonie!

Download: