SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Stimate domn/doamnă doctor,

Asociaţia Medicală Română și preşedintele ei, Prof. C. Ionescu-Tîrgoviște, au plăcerea de a vă invita la lucrările Congresului Anual al Asociaţiei Medicale Române care se va desfăşura în perioada 10 – 12 Aprilie 2014 la Academia Română.

Prima zi a Congresului va fi dedicată doctoranzilor, care vor prezenta rezultatele temelor de cercetare pe care le elaborează. Vor fi selectate pentru premiere cele mai valoroase dintre ele.

Vor fi decernate Premiile Anuale ale Asociaţiei Medicale Române, festivitate desfăşurată ca în fiecare an în Aula Mare a Academiei Române - simbol al geniului ştiinţific românesc.

Vor urma sesiunile tematice ale manifestãrii. Anul acesta vor fi abordate teme de interes general atât pentru medicina de specialitate cât şi pentru medicina de familie. Amfiteatrul Ion Heliade Rãdulescu din incinta Bibliotecii Academiei Române va găzdui prezentările pe care sperăm să le găsiţi interesante şi instructive.

Rezumatele lucrărilor vor fi trimise până la data de 20 Martie 2014, pe adresele amr.secgen@gmail.com şi cassimona@yahoo.com

Evenimentul este creditat EMC!

Download:

Cu deosebită considerație,

Prof. C. Ionescu-Tîrgoviște
Președinte Asociația Medicală Română
m.c. al Academiei Române

Cu deosebită considerație,

Dr. Simona Carniciu
Secretar executiv Asociaţia Medicală Română