SRP.RO

Tuberculoza

Colaboratori SRP

Alegeri pentru funcțiile de conducere ale Secțiunii de Tuberculoză a SRP

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunii de Secţiunii de Tuberculoză a SRP, conform prevederilor statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Fiecare Secţiune este coordonată de un comitet format din preşedinte şi doi membri.

Alegerile pentru aceste functii au loc inainte de conferinţele naţionale organizate de fiecare sectiune, in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anul trecut.

Pentru functiile din Comitetul Secţiunii de Tuberculoză a SRP perioada de depunere a candidaturilor este intre 17 - 28 aprilie 2014, iar perioada de votare este intre 29 aprilie - 28 mai 2014.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedinte sectiune, membru comitet Sectiune de Tuberculoză).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site- ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta.