SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA

Alegeri pentru functia de Presedinte al SRP (mandat 2016-2018)

Vă reamintim că perioada de depunere a candidaturilor pentru funcția de Președinte viitor este între 25 august- 5 septembrie 2014, iar perioada de votare este între 6 septembrie - 6 octombrie 2014.

Având în vedere că până la data expirării termenului de depunere a candidaturilor pentru alegerile organizate în perioada august-septembrie 2013 nu au fost depuse candidaturi pentru funcțiile de președinte în exercițiu (mandat 2013-2014) și președinte viitor (mandat 2014-2016), este necesară organizarea alegerilor pentru funcția de Președinte viitor al Societății Române de Pneumologie (mandat 2016-2018).

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedinte al Secţiunii Asistenților medicali a SRP).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta.Vezi tutorialul