SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Stimați colegi,

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de votare pentru modificarea unui paragraf din Statutul SRP.  Votarea se va face in sistem electronic, pe site-ul SRP.  Perioada de votare este 8-23 mai 2014.

Membrii SRP, care au achitat taxa de inscriere pe anul 2014, vor primi un email in care vor avea posibilitatea sa isi exprime optiunea cu privire la propunerea de modificare a statutului. Doar membrii SRP care au cotizatia platita la zi pot vota.

Pentru maxima transparenta si claritate va sunt prezentate alternativ prevederile vechi (cu negru) si prevederile noi, adica modificarile propuse (cu rosu):

”5.2. Colegiul de redacţie al revistei este condus de Redactorul Şef. Acesta propune Consiliului SRP spre aprobare Biroul de redacţie (compus din Secretarul General de Redacţie şi 3 membri) şi Consiliul Editorial, format din personalităţi medicale din România sau internaţionale. Sediul redacţiei revistei este la sediul SRP. Costul abonamentului pentru revistă se percepe anticipat şi este inclus în cotizaţia de membru SRP.”

va deveni

”5.2. Colegiul de redacţie al revistei este condus de Directorul de revistă, numit de Consiliul SRP prin vot în cadrul sedintei consiliului. Acesta propune, împreună cu Redactorul Șef, Consiliului SRP spre aprobare Biroul de redacţie (compus din Redactorul Șef, Secretarul General de Redacţie şi 4 membri) şi Consiliul Editorial, format din personalităţi medicale din România sau internaţionale. Directorul de revistă nu face parte din Consiliul SRP. Sediul redacţiei revistei este la sediul SRP. Costul abonamentului pentru revistă se percepe anticipat şi este inclus în cotizaţia de membru SRP.”

Va multumim,
Prof. Dr. Florin Mihaltan