SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo logo

Alegeri pentru funcțiile de conducere ale Secțiunii de Cancer pulmonar a SRP

Stimati colegi,

Va anuntam ca in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunii de Secţiunii de Cancer pulmonar a SRP, conform prevederilor statutului Societatii Romane de Pneumologie.

Fiecare Secţiune este coordonată de un comitet format din preşedinte şi doi membri.

Alegerile pentru aceste functii au loc inainte de conferinţele naţionale organizate de fiecare sectiune, in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anterior.

Pentru functiile din Comitetul Secţiunii de Cancer pulmonar a SRP perioada de depunere a candidaturilor este intre 16 februarie- 2 martie 2015, iar perioada de votare este intre 3 martie – 1 aprilie 2015.

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (presedinte sectiune, membru comitet Sectiune de Cancer pulmonar).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare.

Votarea se va face in sistem electronic. Click aici petntru a descarca tutorialul despre modalitatea de votare.