SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Simpozion de Reabilitare Pulmonara, 11 iunie 2015, Spitalul Sfantul Constantin (Amfiteatru), Brasov

Grupul de Lucru de Reabilitare Respiratorie al Societatii Romane de Pneumologie si Spitalul Sfantul Constantin din Brasov au deosebita placere de a va invita joi, 11 iunie 2015, intre orele 09.00-19.00, la simpozionul cu tema REABILITAREA PULMONARA: PROVOCARI SI SOLUTII.

Programul stiintific al manifestarii cuprinde comunicari si demonstratii practice referitoare la Reabilitarea pulmonara.

La eveniment sunt invitati sa participe medici de specialitati medicale diverse (pneumologie, cardiologie, medicina de familie etc.), precum si medici rezidenti, studenti si asistenti medicali. Programul simpozionului poate fi consultat in invitatia atasata sau pe site-ul Conferintei Nationale de Somnologie:http://www.conferintasomnologie.ro/simpozion-de-reabilitare-pulmonara/.

Inscrierea este gratuita, in limita locurilor disponibile (50 de locuri). Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa andra.constantinescu@mediamed.ro.

Simpozionul este creditat cu ore de Educatie Medicala Continua de catre Colegiul Medicilor din Romania, Ordinul Asistentilor Medicali din Romania si Colegiul Farmacistilor din Romania.