SRP.RO

Societatea Romana de Pneumologie

logo

Pneumoauditorium

Biblioteca audio: "Noutati in pneumologie"
Cele mai noi stiri, comentarii si date din domeniul pneumologiei internaţionale
img

Profesioniștii din domeniul sănătății din organizațiile membre ale Inițiativei 2035-Prima Generație Fără Tutun a României denunță o altă încercare de interferență a industriei tutunului în adoptarea politicilor de sănătate publică prin folosirea de organizații-paravan

Descarca...
Facebook
Twitter PNEUMOLOGIA
logo

Prima conferință cu participare internațională cu tema:

DE LA EMPATIE LA MALPRAXIS

Pitesti, 19-21 iunie 2014

Dragi colegi,

Vă reamintim că în perioada 19-21 iunie 2014 va avea loc în Pitești Prima conferință cu participare internațională cu tema “DE LA EMPATIE LA MALPRAXIS” organizată de Secțiunea de Tabacologie a Societății Române de Pneumologie și Universitatea din Pitești

Munteanu Ioana
Presedinte Sectiunea de Tabacologie a SRP

Detalii

Conferința este organizată sub egida “Universități libere de fumat” și va debuta cu o masă rotundă pe tema: “Impactul suferințelor pulmonare asupra calității vieții”.

Evenimentul se va bucura de prezența domnului Ing. Cornel Radu-Loghin, Director de politici și strategii, European Network for Smoking and Tobacco Prevention Bruxelles, alături de doamna Prof. Univ. Dr. Liliana Todoriko, profesor Bucovinian Medicine University, dar și de prezența doamnei Profesor Kristie Foley, Profesor of Medical Humanities, Davidson College USA.

Totodată, la conferință vor participa și reprezentanți ai Colegiul Medicilor din România-Filiala Argeș, Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Argeș, Spitalul Județean de Urgență Pitești, Spitalul de Pediatrie Pitești și Direcția de Sănătate Publică - Argeș.

Educație medicală continuă

Toți participanții vor primi la sfârșitul manifestării un certificat de participare cu mențiunea orelor de Educație Medicală Continuă (EMC) cu care este creditată conferința de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (pentru asistenți), precum și a orelor de Educație Farmaceutică Continuă (EFC) cu care va fi creditată conferința de către Colegiul Farmaciștilor din România (pentru farmaciști).

Manifestarea a fost creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 Credite EMC

Tematica abordată

  • Măsuri de aderență și complianță la tratament
  • Paliație și îngrijiri paleative
  • Problematica fumatului din perspectiva drepturilor omului
  • Malpraxis - Cum ne protejăm?
  • Farmaco- economie și politici de sănătate
  • Bioetica medicală, studii clinice și farmacovigilența
  • Forum asociații de pacienți

Program

Programul conferinței poate fi consultat în fișierul atașat.

Contact

www.malpraxis.herman-medical.ro

ORGANIZATOR LOGISTIC Herman Medical
Tel.: 031 420.47.13
Fax: 031 420.47.13/031.815.59.45
contact@herman-medical.ro
www.herman-medical.ro

Download