img

Alegeri pentru functiile de conducere ale Sectiunilor și Grupurilor de lucru din cadrul Societatii Romane de Pneumologie

In conformitate cu prevederile statutului Societatii Romane de Pneumologie, in perioada imediat urmatoare va demara procesul de alegeri pentru functiile de conducere ale urmatoarele sectiuni si grupuri de lucru:

  • Sectiunea de Somnologie si Ventilatie Non-Invaziva
  • Sectiunea de Cancer Pulmonar
  • Sectiunea de Bronhologie
  • Sectiunea de Tabacologie
  • Sectiunea de Boli Rare

Fiecare Sectiune este coordonata de un comitet format din presedinte si doi membri. Mandatul președintelui este de doi ani, cu posibilitatea unei singure reînnoiri prin alte alegeri.

Alegerile pentru aceste functii au loc in sistem on-line. Sistemul de votare va fi similar alegerilor organizate anterior.

Pentru functiile din cadrul Sectiunilor de Somnologie si Ventilatie Non-Invaziva, Cancer Pulmonar, Bronhologie, Tabacologie si Boli Rare ale SRP,perioada de depunere a candidaturilor este intre 28 septembrie-7 octombrie 2023, iar perioada de votare este intre 9 octombrie – 7 noiembrie 2023

Candidaturile celor interesati vor fi trimise pe adresa de mail office@srp.ro, specificand in mail functia pentru care se candideaza (Presedinte Sectiunea de Somnologie si Ventilatie Non-Invaziva/ Cancer Pulmonar/ Bronhologie/ Tabacologie/ Boli Rare/, Membru Comitet Sectiunea de Somnologie si Ventilatie Non-Invaziva/ Cancer Pulmonar/ Bronhologie/ Tabacologie/ Boli Rare).

Candidatura va contine un scurt CV, impreuna cu o scrisoare de intentie si o poza.

Toate candidaturile primite pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni si fiecarui grup de lucru vor fi postate pe pagina de internet a SRP, la sectiunea special dedicata alegerilor si vor putea fi consultate pe intreaga perioada de votare. Candidatii pentru pentru functiile de conducere ale fiecarei sectiuni si fiecarui grup de lucru trebuie sa fie membri SRP (sa fi achitat cotizatia in anul 2023; conform statutului SRP, calitatea de membru al SRP se pierde în mod automat prin neachitarea cotizaţiei).

Votarea se va face in sistem electronic. Buletinele de vot vor fi trimise doar membrilor fiecarei sectiuni sau grup de lucru cu taxa de membru SRP pentru anul 2023 achitata si care au selectat inscrierea in sectiunea sau grupul de lucru respectiv/a in momentul completarii/validarii formularului de inscriere online din sectiunea Contul meu.

Un tutorial despre modalitatea de votare este postat si pe site-ul SRP, pentru a putea fi consultat in permanenta (Tutorial).

Informarile cu privire la activitatea Societatii Romana de Pneumologie (inclusiv acest mesaj) sunt transmise doar membrilor SRP care au cotizatia achitata si care si-au exprimat acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal prin intermediul formularului online, in vederea respectarii legislatiei privind protectia datelor personale (GDPR).

Prof. Dr. Roxana Maria Nemes
Presedintele Societatii Romane de Pneumologie

Adresa

Sos. Viilor nr 90                  
Bucuresti, Romania

Contact

Email: office@srp.ro 
Phone: +4021 337 4460
Fax: +4021 337 4460