Mobirise

Dr. Cristina Puscariu

1956 - 2018

Va anuntam cu regret trecerea in nefiinta, neasteptata si prematura, a colegei si prietenei noastre Cristina Puscariu. Sincere condoleante familiei.
Cristina, zambetul, optimismul si lumina din tine vor ramane pentru totdeauna cu noi. Dumnezeu sa iti vegheze odihna vesnica!

Societatea Romana de Pneumologie

Un OM deosebit, cu o noblete sufleteasca rara, un medic deosebit, o colega adevarata, care si-a incheiat menirea in ziua de 28 septembrie 2018, in slujba pacientilor pe care i-a respectat si i-a ajutat in toata cariera sa.
Este foarte greu sa vorbesti la timpul trecut despre un om drag si generos, cum a fost colega noastra Dr. Cristina Puscariu.
S-a nascut pe data de 12 septembrie 1956, in orasul Valenii de Munte, judetul Prahova.
A absolvit Facultatea de Medicina Generala din Iasi, promotia 1981, dupa care a parcurs toate etapele ascensiunii profesionale, ajungand medic primar pneumolog.
Din anul 1991 a profesat cu daruire in cadrul Dispensarului de Pneumoftiziologie al Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti.
A fost un medic foarte apreciat de pacienti si colegi, un om cald si bun, o sotie si o mama iubitoare , o colega adevarata, tot timpul frumoasa si zambitoare, in ciuda suferintei pe care o avea.

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE, CRISTINA!
Vei ramane in sufletele noastre mereu!
Colegii tai, Colectivul Dispensarului de Pneumoftiziologie din Ploiesti
Adresa

Sos. Viilor nr 90                  
Bucuresti, Romania

Contact

Email: office@srp.ro 
Phone: +4021 337 4460
Fax: +4021 337 4460